ANNONS

X BY MARGAUX

X by Margaux är mitt nya livsstilsvarumärke. Produkterna är framtagna av mig i samarbete med experter och doftsatta av SNIPH. Serien är vegansk och producerad i Sverige. Jag har gett produkterna lekfulla namn – som små bitar av min personlighet. Handtvålen Hello Handsome uppmanar oss att le mot oss själva i spegeln och handkrämen Hold My Hand namngav jag såklart med min son i tankarna, för vad är mjukare än ett barns händer? Serien har en ljuvlig doft av blommornas blomma; ylang ylang, som för tankarna till en barfotapromenad hem en varm sommarkväll. Med enkel och stilren design smälter de in i alla badrum och miljöer där de blir ett naturligt inslag i din dag <3

Mina produkter kan ni köpa här:

Apotea // Apoteket Hjärtat // Bangerhead // Kronans apotek // Meds // Eleven.se // Nordicfeel.se

md44

Ni kan köpa den här.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00