ANNONS

BÖCKER

Jag älskar böcker och är stolt författare till tre stycken.

Drömma Stort är en ny bok om finurlige Arnold där de vanliga vardagssituationerna fylls av fantasi och lek. Med en lekfull och optimistisk berättelse om ett litet barns nyfikna ögon på världen vill Margaux Dietz kunna inspirera fler till att läsa för och med sina barn. När Arnold åker vagn till förskolan förvandlas plötsligt vägen, vagnen blir en racerbil och Arnold kör. I badkaret på kvällen seglar Arnold på havet bland delfinerna. Arnold drömmer om allt han kan göra och bli han vet att ingenting är omöjligt.

För varje såld bok av Drömma stort går tio kronor till Min stora dag. Min Stora Dag arbetar med att uppfylla drömmar och skapa glädjefyllda aktiviteter Stora Dagar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger barnen uppmuntran, självförtroende och inspiration att fortsätta kämpa. För när vardagen är svår och kretsar kring mediciner och behandlingar så gör en glädjefylld upplevelse stor skillnad.


Arnold reser till Sydafrika är en charmig saga som sätter perspektiv på tillvaron. Författad av Margaux Dietz som en verklig berättelse om hennes egen son, hoppas Margaux kunna inspirera föräldrar att läsa mer för sina barn. Vinsten från boken kommer att skänkas till en välgörenhetsorganisationen Biblionef South Africa som främjar och möjliggör högläsning i utsatta områden i Sydafrika.

Boken finns att köpa här.

Your best life är en rolig, oväntad och peppande berättelse om livets stora och små vändningar. Ärligt, intimt och med glimten i ögat reflekterar Margaux Dietz över sin bakgrund och sina livsval. Som i ett djupt samtal med en nära vän delar hon med sig av det hon lärt sig genom avgörande händelser ur livet och hur hon fyller detsamma med äkta mening.

Boken finns att köpa här.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00