ANNONS

Baravara?

/
IMG_3571

God morgon allihop!

Jag kände att jag behövde en minipaus från att uppdatera här i veckan. Som ni kanske förstår nu, vet ni varför bloggen har fått lida under hösten.

Nu känner jag mig mycket starkare igen och mår bättre. Den här veckan har jag försökt att ha hålla mig så upptagen som möjligt för att inte grotta ner mig. Jag har även lyssnat mycket på Taylor Swift och mina favoritlåtar från ”Så mycket bättre”. För er som undrar vad tusan jag menar nu så har Sean och jag valt att gå skilda vägar, vilket är väldigt tråkigt.

Jag försöker att se framåt nu istället och jag känner ändå att framtiden känns positiv och ljus. Om bara en månad är det jul och då ska jag åka på världens härligaste semester med familj och vänner.

Jag har börjat planera in att från och med nästa år ska jag åka iväg i två dagar varje månad för att göra något för mig själv. Är lite sugen på att börja med baravara, har hört av så många vänner som varit där och som verkligen älskade det. Har ni tips så säg gärna till.

Nu ska jag till gymet! Perfekt start på dagen!

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Gästinlägg mamma: Indiska Oceanen och lugnet

/

Hej på er,

IMG_8129

Vem hade väl trott att jag någonsin skulle våga snorkla, men de lyckades övertyga mig! Jag kan säga att jag verkligen inte ångrar mig!! Hur helt fantastiskt att se dessa färgglada fiskar till ljudet av ens egen andning genom snorkeln. Lugnet… wooow säger jag bara. Som att vara mitt i en naturfilm.

RSCN9818

Vistelsen här i Mauritius har givit tid till eftertanke och möjlighet att tänka igenom allt som hänt de senaste tjugo månaderna, när allt vändes uppochner i världen. Kanske till och med uppskatta livet ännu mer och till fullo.

8bfebb4c-fa5c-4beb-9971-a50cfdf7bd5c

Hoppas ni mår bra och nu börjar jag så smått längta hem till barn och barnbarn igen. Så härligt!

Stor kram

Eveline

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Videon om förlossningskrisen

/

Det är måndag och jag har full måndagsrulle som ni ska få höra om, men innan dess vill jag berätta att jag äntligen fått klart videon som handlar om förlossningskrisen. Det tog nästan en vecka att spela in och att redigera den då det var många olika intervjuer som skulle med. Jag hoppas verkligen att det blir skillnad och att politikerna håller vad de lovar. 

Här kommer videon!

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00