ANNONS

Det har inte varit lätt

/

Godmorgon!

Jag har inte mått så bra och har därför bestämt att ta ledigt denna veckan och försöka få till mina rutiner igen. Det har varit en intensiv period och nu är den slut. Det har varit roligt att göra alla saker!! Men nu jag känner mig ganska så trött. Denna veckan ska jag träna och ta hand om mig själv. Det är så viktigt!! Att inte glömma bort att stanna upp när man behöver det och reflektera vad som får en att må bra.

Jag vill inte känna mig pressad till något eftersom det inte är så lätt att jobba då. Måste känna mig inspirerad.

IMG_0970

I helgen firade jag Theos födelsedag i samband med min! Då han överasskade oss att åka till Köpenhamn! Det är mysigt att ha kvalitetstid med Theo han är ju ändå världens bästa person <3

IMG_1236

Nu ska jag åka till gymet och sen ska jag faktiskt på en ansiktsbehandling <3 semesterlyx!

Hoppas ni får en bra tisdag!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Gästblogg: Mamma på resa med morfar

/
2A6387F4-026D-4F19-8854-A62F97524D8A

Tänk att vi är på safari Sydafrika med min 95-åriga pappa!

Jag har nu bott fram och tillbaka i Sydafrika i drygt tio år, men aldrig haft möjligheten att visa mina föräldrar hur min man Willem (gubben) och jag bor och har det härnere.

Först och främst är det ju helt otroligt att ha båda sina föräldrar kvar när man är 65 själv, förstås. Pappa har i många år tagit hand om mamma, vars Alzheimer med åren blivit sämre och sämre. Hans liv stannade självklart upp i och med detta medan åren bara gick och gick.

IMG_6231

Fina mamma som snart fyller 96 år är nu på ett riktigt bra hem och hon har det hur bra som helst med likasinnade och bra vård. Då tog jag tillfället i akt och frågade pappa om han inte ville hänga med mig ner till Sydafrika. Han tvekade och skulle tänka på saken, men efter någon vecka ringde han upp mig och frågade: ”När hade du bokat vår resa ner?” Haha, jag bokade snabbt eftersom när man är 95 och man vill resa då ska man inte vänta.

IMG_6267

Sagt och gjort! Vi lyxade till det maximalt, vilken underbar känsla!

IMG_6366

Helt plötsligt så var han här på riktigt!!!! Allt som jag har försökt att förklara om mitt nya härliga liv härnere kunde han nu också uppleva på riktigt tillsammans med oss.

IMG_6396

Vi bor nära en 9-håls golfbana och vi kunde inte hålla honom därifrån, vilken kung som spelar! Jag fick mig i alla fall en skön promenad på banan. Har testat golf någon gång själv, men är ingen talang och saknar tålamodet.

IMG_6439

Jag föredrar sköna långa promenader! Men härligt har vi det i lilla Stilbaai!

77A0B945-C95A-40AA-BC3B-B65F8877B723

Måste bara lägga till den här bilden från vår safari tripp till ett ställe som ligger 45 minuter från vårt hus!

I morgon flyger tillbaka till Haag efter en tid tillsammans som jag aldrig glömmer.

Kram på er alla!!

Eveline

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

En digital detox

/

Då är det redan en ny vecka!! Vart tar tiden vägen egentligen? Jag vet att jag inte har bloggat… men denna veckan ska jag bli bättre på det 🙂

Jag körde en liten digital detox denna helgen och kopplade bort en stund. Det var skönt och jag kan tycka att det behövs lite då och då! Det kan nog alla hålla med om? <3

Vad gjorde jag i Kalmar?! Jo, jag var på en plåtning!! Som jag längtar tills ni ska få ta del av!! Jag fick även träffa massor av härliga människor som kom och hälsade på mig i padel hallen <3 Jag blir alltid väldigt glad över att ni går fram till mig och hälsar!! Fortsätt med det! Ni ger mig massor av energi <3

IMG_0608

Det var roligt att vara i Kalmar!! Jag hade aldrig varit där och tycker att det är en väldigt fin stad!

IMG_0761

Efter plåtningen i Kalmar firade jag Pascals nya bok, Kokain. Den är såååå bra!! Sedan har jag bara myst med Arnold hela helgen och försökt att ta det lugnt.

Vad har ni gjort i helgen?

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00