ANNONS

Drömma Stort

/

reklam för min barnbok   


Nu är den äntligen här! Min (nyp mig) andra barnbok, denna gång för barn mellan 3-6 år. Jag är orimligt stolt över denna bok, som handlar om lille A som lever ett vanligt liv, men som drömmer stort om framtiden och om alla yrken som finns att välja på från att bli artist till sjuksköterska och trädgårdsmästare. Att ha och att hålla drömmar vid liv är viktigt och glädjen av en uppfylld dröm kan göra skillnad för livet! Illustrationerna är även denna gång av Samantha van Riet, min bonussyster i Kapstaden.


Vid förra barnboken skänkte vi en del av vinsten till en välgörenhetsorganisation i Sydafrika och denna gång har vi bestämt att 10 kronor per såld bok ska skänkas till Min Stora Dag, som ligger mig nära hjärtat och som arbetar med att uppfylla drömmar och skapa glädjefyllda aktiviteter – Stora Dagar! – för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Jag har själv fått uppleva vad en Stor Dag gör för skillnad, då jag hade förmånen att vara med och träffa barn på sina Stora Dagar. Dessa barn och ungdomar fångade mitt hjärta och jag kände starkt för att engagera mig mer.


Hoppas ni gillar ”Drömma stort” lika mycket som jag gör och glöm inte att våga drömma stort <3


Boken finns att beställa här och här.1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Erotik och fokus

/

Dagarna är nu fullspäckade med fokus på min erotiska roman. Det här är sista veckan innan redaktören ska sätta klorna i den så nu ska jag för sista gången läsa den från början till slut och lägga mer krut på sexscenerna. Så det är fullt upp för mig och Sean att fixa inspo, haha, skoja, eller 😉Det är såklart hur kul som helst och jag tror att jag kommer känna världens största lättnad efter den här veckan men just nu är det stressfaktor 10.

Direkt efter jag har skrivit det här inlägget ska jag hitta en bra plats där jag ska gå in i mig själv och boken utan att bli störd. Det blir antingen ett mysigt café, hemma eller på spat där jag brukar träna.

Har ni tips på hur ni brukar hitta bra fokus, så kommentera gärna!

Mina måsten för att samla kraft den här veckan blir Arnold/Sean, träning och goda matpauser.0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mycket spring

/


Godmorgon allihop.

Jag ligger och jobbar från sängen nu på morgonen, egentligen skulle jag ta den vanliga morgonjogg/promenaden med gänget runt Djurgården, men jag ställde in för att vila mig i form idag.


Så glad att jag har kommit upp den här veckan och fått massor med härlig energi av gänget som är med. Det är vi som tränar med Boris som har börjat starta dagen på det här sättet. Bäst är såklart att Theo är med! Egentligen är jag väldigt trött på morgnarna och absolut inte en person som vill springa med andra haha, men det här kanske är mitt nya jag efter 30.

Så härligt att starta dagen med att inte jobba, stressa eller fastna på sociala medier. Vi får se hur det kommer att gå under ”Arnoldveckorna”, men planen är att försöka få med honom, haha, har inga förväntningar på att det kommer gå.


Idag har jag vloggdag där jag bland annat ska besöka ett projekt som jag är väldigt stolt över att få vara med på ett hörn av. Det ska blir riktigt kul att få vara med och presentera initiativet för er längre fram 😀 Inte långt kvar nu!


Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen. Våra nya lakanen är de sjukaste jag någonsin sovit i (inget samarbete), men Ogland har verkligen lyckats, sover som en dröm hela natten!


2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00