ANNONS
Integritet på Tailsweep

Veckans planer

/


God morgon bästa ni!

Jag har bestämt mig för att vända livet nu och jag hoppas att ni som  också mått lite sådär är med mig på det här. Förändra tankarna från negativa till att tänka på framtidens möjligheter.

Här kommer veckans planer.

Måndag. Mamma och jag har möten nu på förmiddagen och sen är det mötesrace hela dagen tills jag ska hämta lilleman. Ikväll kommer Elin hem till mig och så ska vi gå genom veckans avsnitt av Partitempen med Annie Lööf.

Tisdag. Vlogg-dag och jag ska bland annat göra en liten kul grej för min tjejkompis som har cancer. Eller såhär hon har precis fått sina sista cellgifter.

Onsdag. Vlogg-dag igen jag håller på med en uppdatering till Juan Carlos, hehe. Det kan bli lite stödkorvströjor inom kort 😉 Sen ska vi iväg och spela lite padel.

Torsdag. Nyhetsmorgon och taxin går vid klockan 06, det får ni mer än gärna kolla på! Ska bli superkul. Efter det så har jag ett event med några influencers. Det ska bli riktigt mysigt.

Fredag.

Intervjuer igen för Partitempen och sen ska jag på ett superspännande möte med Nordic Angels. Jag har varit sugen på att sätta ihop ett nätverk för influencers. Så det är på gång. 🙂

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00