ANNONS
Integritet på Tailsweep

Arnold fyller 5 år

/

Jahaaa då har jag gråtit 10 gånger nu på morgonen. Jag kan inte fatta att Arnold är fem år redan. Jag blir så sentimental, bara jag skriver nu så kommer tårarna igen. Jag är så stolt över honom för den stora personen han redan är i sin lilla kropp.

Imorse ställde jag klockan på 05.30 och sen var det full rulle. Jag hade glömt att köpa inslagspapper så det blev som vanligt folie, haha. Arnold måste tro att folie är inslagningspapper eftersom att han alltid har fått presenter levererade så.

Strax efter klockan 6 var jag hos Jacob och vi gjorde i ordning det sista innan vi väckte Törnrosa. Det var helt sjukt, haha. I vår familj så väcks man ju med sång och kastruller som man bankar och i vanliga fall så är man ju lite spänd på sin födelsedag så man vaknar av minsta lilla ljud, men ICKE!

Vi fick sjunga 6 gånger innan vi fick ett livstecken från Arnold. Då bankades det riktigt högt kan jag looova.

Sen var det presentöppning, men jag tror på riktigt att det bästa för Arnold var att vi väckte honom tillsammans som en familj. Så stolt över vår reunion som vänner. Det är ju viktigt att jag äter mina grönsaker och min frukt så Jacob skar upp det på ett roligt sätt så det skulle gå ner lättare, heheeee.

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00