ANNONS
Integritet på Tailsweep

Terrassen har fått….

/


Hej på er alla,

Usch igår var nog en av de värsta dagarna i mitt liv. Ångest som bara sköljde över mig. Det är inte lätt att vara vuxen och behöva dras med stora beslut hela tiden. När det kommer till mitt privatliv så är jag en ganska velig person som övertänker. Det är så märkligt för på jobbet är det exakt tvärtom. Allt kom bara ikapp mig igår och jag insåg lite saker som inte var så trevliga, men i slutändan leder till något bra. Om jag inte ser mina brister så kan jag ju inte utvecklas.

Idag är en ny dag och jag sitter faktiskt just nu på en liten lunchpaus (och bloggar hehe) på min terrass som äntligen blivit med golv! Nu när jag har lyft golvet så behövs det byggas på ett skydd så ingen trillar över räcket. Det vore liksom inte så trevligt. Som tur är ramlar man ju inte långt, men det är ändå inget jag vill, så om ni har idéer på hur jag skulle kunna göra det snyggt säg till. Stolar och bord är från Gubi och är utomhusmöbler, kan knappt fatta självatt dessa ska klara av alla säsonger utomhus,

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00