ANNONS
Integritet på Tailsweep

Alla hjärtans dag som singel

/
IMG_0543

God morgon och ”glad” Alla Hjärtans Dag. Vet ni, jag har nog aldrig riktigt sett så jättemycket fram emot den här dagen, men just idag känns den lite extra tung. Jag har känt mig väldigt ensam i helgen, det blir lätt så efter jag Arnold lämnat på fredagen.

Anledningen till att jag inte gillade den här dagen innan var för att det kändes alltid som att det var sån press att den skulle vara så speciell och det tar bort charmen lite. Men jag har bestämt mig för att ta den som vilken dag som helst så det känns ju lite bättre.

Igår var jag på ett tre timmar långt ”soul work” vilket gav mig väldigt mycket inspiration och motivation som jag tar med mig till den här veckan och genom hela livet.Det kändes verkligen så bra att göra något för mig och dessutom gick jag helt själv, vilket är lite läskigt.

IMG_0577

Jag tänker vända den här dagen och här kommer några tips till er som vill unna er något speciellt just idag:

Laga er favoriträtt.

Boka middag med en annan singelkompis

Gå på en dejt

Köp nya doftljus och blommor och gör det riktigt mysigt hemma

Ta fram sexleksakerna (eller köp en ny)

Boka in ett träningspass

Ladda ner en dejtingapp

Jag kan tycka att det är härligt att lyssna på riktigt deppig musik (men om du inte gillar det så sätt på glad musik) MEN gör det högt som fan!

Kolla på Euphoria, hehe (nytt avsnitt kommer idag)

6

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00