ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Marbodal

Hjärtat i lägenheten

/

I betalt samarbete med Marbodal

Hej,

Som ni vet, har jag renoverat mitt kök och nu är det äntligen klart!! Det har gått så fort och jag är väldigt nöjd med resultatet! Det blev precis som jag ville ha det.

Marbodal blogg 1

När jag började med planeringen inför renoveringen av köket fick jag höra talas om Marbodals nya koncept Marbodal RE:NEW som är ett enkelt sätt att förnya sitt kök genom att byta ut valfria delar i köket och behålla andra.

Köket för mig är hjärtat i lägenheten och platsen där jag vill att alla ska samlas i mitt hem. Det gamla köket gav inte den mjuka och varma känslan som jag ville ha. Därför bestämde jag mig för att uppgradera köket till en ljusare och härligare känsla så att alla skulle känna av ett lugn när de går in i rummet.

Jag ville ta bort överskåpen för att låta takhöjden och bjälkarna hamna i fokus och sen byta ut luckorna. Stommarna fick vara kvar samtidigt som en stor del av köket fick ett helt nytt liv som jag älskar! 

Här ser ni före och efter bilder! Vilken skillnad det blev!!

Marbodal blogg 4
Marbodal blogg 6

Jag är så nöjd! Här vill jag att min familj och vänner ska samlas och laga mat och baka tillsammans! Det här är det bästa jag har gjort. Det var smidigt för att det gick snabbt och det känns bättre för miljön att jag slapp riva ut hela köket från början.

Marbodal blogg 5
Marbodal blogg 3

Jag ville även ha bra förvaring och därför designade Marbodal en sittyta med tre lådor med bra förvaring som dessutom är en mysig bänk för barnen att sitta på. Helt perfekt!

Marbodal blogg 2

Vad tycker ni? Visst blev det helt fantastiskt!

Nu ska jag laga en god Arrabiata med en klick mozzarella och basilika på! Vad ska ni laga för middag ikväll?

Kram!

16
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00