ANNONS
Integritet på Tailsweep

Baravara?

/
IMG_3571

God morgon allihop!

Jag kände att jag behövde en minipaus från att uppdatera här i veckan. Som ni kanske förstår nu, vet ni varför bloggen har fått lida under hösten.

Nu känner jag mig mycket starkare igen och mår bättre. Den här veckan har jag försökt att ha hålla mig så upptagen som möjligt för att inte grotta ner mig. Jag har även lyssnat mycket på Taylor Swift och mina favoritlåtar från ”Så mycket bättre”. För er som undrar vad tusan jag menar nu så har Sean och jag valt att gå skilda vägar, vilket är väldigt tråkigt.

Jag försöker att se framåt nu istället och jag känner ändå att framtiden känns positiv och ljus. Om bara en månad är det jul och då ska jag åka på världens härligaste semester med familj och vänner.

Jag har börjat planera in att från och med nästa år ska jag åka iväg i två dagar varje månad för att göra något för mig själv. Är lite sugen på att börja med baravara, har hört av så många vänner som varit där och som verkligen älskade det. Har ni tips så säg gärna till.

Nu ska jag till gymet! Perfekt start på dagen!

20

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00