ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gästinlägg mamma: Indiska Oceanen och lugnet

/

Hej på er,

IMG_8129

Vem hade väl trott att jag någonsin skulle våga snorkla, men de lyckades övertyga mig! Jag kan säga att jag verkligen inte ångrar mig!! Hur helt fantastiskt att se dessa färgglada fiskar till ljudet av ens egen andning genom snorkeln. Lugnet… wooow säger jag bara. Som att vara mitt i en naturfilm.

RSCN9818

Vistelsen här i Mauritius har givit tid till eftertanke och möjlighet att tänka igenom allt som hänt de senaste tjugo månaderna, när allt vändes uppochner i världen. Kanske till och med uppskatta livet ännu mer och till fullo.

8bfebb4c-fa5c-4beb-9971-a50cfdf7bd5c

Hoppas ni mår bra och nu börjar jag så smått längta hem till barn och barnbarn igen. Så härligt!

Stor kram

Eveline

0

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00