ANNONS
Integritet på Tailsweep

Personagrepp och morgonhat

/

Det här yrket är verkligen riktigt kul och jag känner mig så stolt och tacksam över att få göra allt som jag gör varje dag. Självklart finns det baksidor så är med alla jobb. Men senaste tiden har de varit lite fler än vanligt. Såklart det är bra att influencers granskas, men ofta  känns det mer som personangrepp och att man letar efter fel och sprider lögner innan man har tagit reda på all fakta.

Till exempel så producerar vi just nu en film till min kanal för att belysa krisen i förlossningsvården. Jag skrev ut att jag ska träffa och intervjua (med era frågor) Irene (M) och Aida (S) samt delta i demonstartionståget idag för att demonstrera och filma till samma film. Som ni säkert förstår så är det svårt att lägga allt på samma dag med tanke på politikers scheman. Igår intervjuade jag Irene då det fungerade bäst i schemat och nu då så sprids det som en löpeld att jag tagit parti och jag får massa hat via sociala medier.

Jag vet inte vart jag vill komma med det här förutom att det ibland känns som att vissa personer vill missuppfatta andra för att bli hörda själva. Det är bra att bli granskad, helt klart. Men gärna när man tagit reda på fakta.

Nu ska jag påbörja den här dagen och ta bort all den negativa energin jag möttes av så fort jag tog upp mobilen.

Hoppas vi ses på demonstrationen!

5

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00