ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag ska njuta!

/

Hej gänget!

Idag är jag helt slut i kroppen efter allt igår, men det är bara att ta nya friska tag. I morse var jag med hos Morgonpasset på P3 och senare idag blir det Efter Fem på TV4!!

Tack snälla ni för alla gratulationer och all respons!

Allt går väldigt fort tycker jag, från idé till att allt är nu klart!! Det har varit roligt att göra detta och jag skulle gärna vilja göra om det igen, men det viktigaste för mig nu är att andas, ta in allt det positiva och försöka njuta av varje sekund! Läs om allt på DN!

Ni hittar poddboken Alexas Värld här och boken Alexa här ! Skriv gärna vad ni tycker om allt!! Nu ska jag iväg till Boris och sedan till kontoret!

Ni är bäst!!

8

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00