ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tvillingbebisar

/

Måndag och den veckan föds mina tvillingbebisar, hehe. Ljuddramat och min debutroman släpptes imorse. Alla frågar hur det känns, men helt ärligt så känns det inte som att det är på riktigt ännu. Absolut att allt är klart, men jag tror inte det kommer kännas på riktigt förrän ni har läst och lyssnat! (Tack redan nu för all fin respons. Jag började dagen hos Morgonstudion på SVT vid 06-tiden och sedan dess har det bara rullat på!

Nu sitter jag här på kontoret och försöker landa i allt just nu, men det är svårt, hjärnan är på högvarv! Jag är lite sugen på att skippa jobbet och gå hem och fira med resterande avsnitten av Squid games, hehe! Det borde jag väl vara värd?

Men innan det så har jag intervju hos P4 och sedan mitt träningspass med Boris, det brukar vara den bästa medicinen för att må bra och bli lugn.

Den här veckan blir fullt ös. Jag ska till Kalmar i två dagar på jobb. Jag tror inte jag kommer att hinna uppfatta att veckan är igång förrän den är sluuuuut! Men till saken, vad händer i Kalmar????? Någon som vet om någon som är bra i padel och som vill spela med mig? Haha! (onsdagkväll)

0

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00