ANNONS

IT’S A WRAP! 

/
IMG_9676

Alltså OMG så skönt det känns, samtidigt som jag redan saknar det. Flera veckor av vad som känns som trippla jobb men nu är alla avsnitt av Alexas Värld inspelade och redo att klippas till Spotify. Det känns helt sjukt, när vi började så trodde jag aldrig att det skulle ta slut och jag trodde heller inte att jag skulle tycka det var såhär pass kul. Det är helt galet att ni också kommer att kunna lyssna på första avsnittet redan på måndag! Jag fick höra det första avsnittet för några dagar sedan och jisses hahaha. Bilden ovanför är ett riktigt episkt avsnitt kan jag säga, hahaha.

Men nog om det, nu ska livet återgå till det vanliga och det enda jag känner är att jag sjukt nog behöver semester, haha. Nej, men ärligt talat så är jag väldigt bra på att känna små tecken på när saker och ting blir för mycket och just nu är ett sånt läge.

Jag har alldeles för lätt till gråt, känner mig trött och minsta motgång känns stor. Det är absolut inte synd om mig och jag är så tacksam för allt men jag känner att jag behöver ta hand om mig själv lite.

C58C0DA6-9A89-4B07-B174-A27150D6FFA6


Drömmer mig bort till sådana här gamla destinationer! Jag har faktiskt blockat kalendern sista veckan i oktober och första veckan i november för att känna att jag är fri till att göra vad jag vill från vilken plats som helst.  Det är garanterat det bästa med att vara egenföretagare. Om det behövs så får personalen som vill haka på.

Nu ska Arnold och jag lägga oss i mormors säng och kolla på Zootropoils. Har filat på ett inlägg med ”Det bästa med att vara mamma till en 4,5 åring” (det finns en hel del!)

Hoppas ni mår bra!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00