ANNONS

Från swingersfest till extramamma

/

Hej hörni!

Det känns som en evighet sedan, men det var det ju inte. Dessa är nog verkligen kanske mina mest intensiva veckor i livet just nu och jag försöker att hänga med själv. Just nu sitter jag med ett glas vin i handen och väntar på en leverans från Vinoteket hos mamma. Jag tänkte att om jag ska vänta på en leverans vin så kan jag lika gärna ta ett glas också, hehe. Det är ju ändå måndag och jag älskar att livsnjuta på måndagar.

Skärmavbild 2021-09-08 kl. 17.44.32

Förutom det så väntar jag även på Viktor och hans BF som är på väg hit för att hämta Viktors dator… Jag var på ett möte förra veckan och då hade Viktor varit där på möte några timmar tidigare och glömt den. Jag agerar ju ofta hans extramamma så allt är som vanligt.

Jag börjar verkligen bli så taggad och samtidigt nervös för boksläppet och det erotiska ljuddramat som ni ska få ta del av. Det är verkligen en helt ny sida jag delar med mig av och därför känns det extra mycket.

Mina dagar just nu är kaotiska av intervjuer och inspelningar. Jag dras från att spela Alexa till att prata om att hon absolut inte är jag, förvirrande, haha. Men jag mår bra och jag ser verkligen ljuset. Snart är det lansering och ”wrap” med inspelningarna. Jag ska bara ta mig genom en ”swingersfest-inspelning” och lite annat först, hehe.

Ni förstår ju att livet just nu, haha. Nu kommer kärleksparet! Hörs i morgon!

AF660F91-230F-46F5-B92A-31FA2243BBE2
1

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00