ANNONS

Teamet utökas

/
007A3099


Den här veckan har vi paus från inspelningarna med Alexas Värld och det är faktiskt ganska skönt. Det känns lite som att jag har semester, haha. Bara för att jag varit iväg lite från kontoret så är det extra kul att komma dit. Jag och mina kollegor saknar liksom varandra efter bara en dag ifrån varandra. Så idag har det varit möten blandat med briefing om privatlivet. Man är ju väldigt glad och tacksam för att ens kollegor också känns som ens närmsta vänner.

PHOTO-2021-09-06-19-59-20


På torsdag har vi bokat en härlig middag som uppstart för hösten och jag är så peppad. Josefin har jag i princip känt halva mitt liv eftersom hennes lillebror gick i min parallellklass från att jag var 10 år men Ellen är ny i mitt liv. Men här för att stanna!
Sen har vi ju mamma som just nu är på en liten avstickare i Sydafrika men hon är lika med i gänget… typ hehe.
Det ska bli så kul att utöka teamet nu, tack för alla grymma ansökningar vi fått. Nu är det dags att starta processen att hitta rätt.

Puss på er <3

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00