ANNONS

Berg och dalbana

/
Skärmavbild 2021-09-10 kl. 14.35.04

Det är helg!!!! Den här veckan har varit en berg och dalbana. Jag försöker verkligen njuta av resan med Alexa och alla andra projekt samtidigt som jag försöker vara den bästa mamman och hinna vara social med annat än jobbrelationer. Men det är svårt att hinna med allt. Vännerna har fått lida, men de andra två har jag lyckats bocka av bra. Idag är därför en sån dag som jag känner att jag verkligen är värd en kväll ute och låta hjärnan vara ledig.

Det är hemskt med varannan veckalivet till stor del men just idag känner jag att det är skönt att inte känna ett dåligt samvete eftersom det blev pappa-vecka imorse.

Så nu sitter jag på Berns i väntan på veckans sista möte och sen ska jag direkt iväg för att äta en lååååång middag med Theo på en restaurang som heter Etoile och har 1 stjärna. Så jag är väldigt spänd. God mat är ju den perfekta starten på helgen!!!!

Hoppas ni mår bra ❤️

Skärmavbild 2021-09-10 kl. 14.34.40
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00