ANNONS

Helgen i bilder, Derby, kräftor och Arnold-saknad

/

Det är sedan gammalt att ert absoluta favoritinlägg på bloggen är helgen i bilder och därför tänkte jag överraska er med en utvecklad variant av den just den här premiärveckan. Varför jag säger premiär är för att det är nu bloggen börjar på riktigt, jag är tillbaka från semester och det är ni också. Det blir alltså en helgen i bilder i vloggformat plus bildformat. Vad gillar ni bäst, eller båda kanske? Kolla gärna båda innan du väljer! Vill på riktigt ha en feedback från er!

IMG_4255


Vi köpte en mini whiteboard tavla för att komma ihåg allt viktigt och minska bråk i hemmet.

64996431919__61BB4132-B22B-4A21-A01E-85F0BFC446AB

Vi var väldigt trötta efter första arbetsveckan, men Theo ville gärna äta middag så han plockade upp oss hemma och så åkte vi till The Green Queen och åt en vegansk middag. Egentligen ville vi till Mälarpaviljongen, men det var säkert 50 meters kö som det allt är under Pride så vi gav upp!

IMG_4315 2

Jag älskar maten på The Green Queen så det blev super ändå. 10 av 10! JUSTE, jag håller på att spåna på en ny video åt er inom det här området. Kommer inom snar tid behöva tips från er, återkommer.

IMG_4281

Sen gick vi hem och Sean spelade lite gitarr. Tyvärr har han lite scenskräck, men det ger sig nog med tiden. Här övar han på en låt som kommer spelas upp offentligt innan hösten är slut, hehe.

IMG_4349


Resten av helgen flöt ihop lite men: Jag insåg att jag verkligen fått en liten lock. Många av er har påpekat det i videos och svaret är NEJ jag lockar den inte, den bara är där.

1A9D312C-62D0-45B3-8BE2-BBAF14F1B9B1

Jag bjöd mamma och gubben på mina favoritkräftor och många av er blev upprörda över att jag gillar insjökräftor mer än havskräftor. Jisses haha. Vad är det att bli upprörda över? Fler havskräftor till er ju!

A85435C8-C943-4738-8F72-D4043C9D1985

HEJ!

IMG_4355

Jag vann över Sean i pingis kanske 12 gånger. Jag tror vi var på Ugglan i tre timmar innan vi åkte hem vid 21-tiden. Han erkänner till och med idag att racketsport är mer min grej, hehe.

IMG_4321

Vi har hängt med Pascal och hans lille Benjamin som också är Seans gudson. <3 Det är ju mysigt att se sin kille vara fin med en bebis.

IMG_4396

Vi var på på fotboll och såg DIF få stryk av AIK. Sean blev förkrossad (det här ser ni bättre i videon).

IMG_1921

Efter matchen fick vi tillbaka Arnold vilket var höjdpunkten på kvällen. Det är verkligen ingenting jag önskar någon förälder att behöva vara ifrån sitt älskade barn och man kan tro att det är något man borde vänja sig vid, men för mig blir det bara värre och värre.

IMG_4425

<3

NUUU HÖRNI får ni kolla på videon! Sen vill jag att ni kommenterar här nere med feedback <3

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00