ANNONS

Padelmaffian

/

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra och har en fantastisk semester! Jag kom på en sak som jag har glömt att berätta för er som jag gjorde i våras! Ni känner väl Daniel Hallberg? Typ den där komikern som ingen vet riktigt vem det är, men som liknar Håkan Hellström 😉

I alla fall! Han har släppt en ny humorserie på SVT som heter Hallberg där han och hans vänner försöker lösa olika i-landsproblem som dyker upp i deras vardag, men tyvärr blir det bara problem. Det roliga är att jag faktiskt är med i ett avsnitt! Vi skämtar om hur stort padel har blivit i Sverige och om massor av annat roligt! Det var kul att testa på att skådespela och det är kanske något jag borde göra oftare 😀 Ni kan se avsnittet här

Spelar ni padel? Kommentera gärna nedan. Nu ska jag bada och försöka koppla av denna sista semestervecka!

Skärmavbild 2021-07-26 kl. 08.46.02
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00