ANNONS
Integritet på Tailsweep

Drömma Stort

/

reklam för min barnbok   


Nu är den äntligen här! Min (nyp mig) andra barnbok, denna gång för barn mellan 3-6 år. Jag är orimligt stolt över denna bok, som handlar om lille A som lever ett vanligt liv, men som drömmer stort om framtiden och om alla yrken som finns att välja på från att bli artist till sjuksköterska och trädgårdsmästare. Att ha och att hålla drömmar vid liv är viktigt och glädjen av en uppfylld dröm kan göra skillnad för livet! Illustrationerna är även denna gång av Samantha van Riet, min bonussyster i Kapstaden.


Vid förra barnboken skänkte vi en del av vinsten till en välgörenhetsorganisation i Sydafrika och denna gång har vi bestämt att 10 kronor per såld bok ska skänkas till Min Stora Dag, som ligger mig nära hjärtat och som arbetar med att uppfylla drömmar och skapa glädjefyllda aktiviteter – Stora Dagar! – för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Jag har själv fått uppleva vad en Stor Dag gör för skillnad, då jag hade förmånen att vara med och träffa barn på sina Stora Dagar. Dessa barn och ungdomar fångade mitt hjärta och jag kände starkt för att engagera mig mer.


Hoppas ni gillar ”Drömma stort” lika mycket som jag gör och glöm inte att våga drömma stort <3


Boken finns att beställa här och här.4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00