ANNONS

En födelsedag utan sitt barn

/


Aldrig trodde jag för fyra år sedan när jag för första gången fick Arnold i min famn på BB att vi fyra år senare inte skulle vakna upp tillsammans på den största och viktigaste dagen för honom på året. Det har känts väldigt jobbigt att inte få planera upp hans dag, den 27 april, som jag såklart också ser som vår dag. Dagen då jag blev mamma är såklart den största dagen i mitt liv också. Vi har självklart planerat att fira i helgen istället, men det är inte samma sak. Jag vill vara med på spänningen kvällen innan och väcka honom med sång på morgonen när han vaknar. Jag har inte riktigt förstått än att han fyllt fyra år. Men nu är dagen över och jag känner lite lättnad, Arnold är fortfarande lika taggad ändå för han vet att han ska få två födelsedagar, en hos pappa och en hos mamma.
Presenterna är inhandlade och han kommer bli så glad, haha, han lekte med exakt sånt här när vi var på Lollos landställe för några veckor sen och satte dom högst på önskelistan. Sedan dess har han glömt bort dom, men det har inte jag, så nu tror jag han kommer vara fullt ockuperad med dockorna lång tid framöver!Nu är det bara två dagar tills mini kommer hem igen och jag tror aldrig jag längtat så mycket som jag gjort de senaste dagarna. Finns ingen som sprider så mycket kärlek och glädje som den här lille killen <3
(säger varenda mamma i världen, hehe)


8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00