ANNONS

Hej från taket!

/


Hej, från hemmakontoret! Måste säga att lyxen med att ha en solig terrass från morgon till kväll verkligen visar sitt värde just nu. De senaste dagarna har vi haft picknick på taket, grillat och nu jobbar vi härifrån också. Det jag längtar efter mest är att få bjuda hem lite folk på en härlig brunch med lite vin häruppe. Nu äntligen känns det som att sommaren kommer, ”klipp till” snö igen inom några dagar, haha. Mitt mål är att få lite bränna i ansiktet från april till september. Det borde ju verkligen kunna gå med den här förutsättningen.


Den här veckan är något lugnare än mina föregående, vilket är skönt, men det är fortfarande ett högt tempo. Men jag klagar absolut inte. Det är massor med projekt som jag har jobbat med länge som lanseras här inom kort så det är det roligaste kvar kan man säga.


En stor sak denna vecka är att mitt padelrack, som jag är så stolt över, äntligen släpps. Jag har ju spelat med det i några månader nu….

Är så otroligt taggad på att få se andra spela med det och förhoppningsvis älska det lika mycket som jag gör. På torsdag smäller det och sen ska några tjejer provspela med det på lördag, det känns gigantiskt! Tror inte det undgått någon att jag blivit helt beroende av den här sporten haha och det lär ju inte bli ”bättre” nu när jag blir mer insyltad i branschen, haha.


Nu ropar Sean att mina mackor är klara så det är dags för mellis! Hörs i eftermiddag!


2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00