ANNONS

Film, bok och plåtning

/

God dag från en som lyckades sova 10 timmar inatt. Jag var verkligen helt slut igår kväll helt utan anledning.
Däckade med en Sean och en tikka masala i sängen redan vid klockan 21.30 och sov sedan hela natten.
I princip har jag sovit hela helgen också, det måste ha varit all stress från förra veckan som satt i. Nu känner jag mig på banan igen, men det är många bollar i luften, lanseringar och inspelningar på gång just nu. Så det gäller att vila mellan varven när det finns tid.
Jag medverkar i en superintressant serie som kommer i augusti, det är rätt så krävande att ha ett filmteam hack i häl samtidigt som allt annat ska skötas, men nu har vi i alla fall kommit igång och jag har förstått mer om hur jag ska planera dessa dagar så det inte blir kaos med för mycket i schemat, som igår….. Så peppad på att få se det här projektet när det väl är klart för det är ett riktigt nice och nytt koncept.
Förutom filmteamet så var Sean och jag på fitting för en plåtning som ska äga rum imorgon. Bästa Sara Biderman stylear och det vi ska fota är något som jag har designat och som blivit några månader försenat pga något som ni säkert förstår, hehe. Så imorgon är Seanis Bananis ledig från sitt jobb för att hjälpa till på mitt. Det ska bli riktigt kul att se honom som modell, har dock fått reda på att det inte är hans premiär så förväntar mig stordåd.
Sist men också störst är att jag fick första utskriften på nya boken ”Drömma stort”. Det var många gissningar på vad boken skulle heta och handla om men här har vi alltså svaret. Förra gången gav vi en del av behållningen till barn som ska lära sig läsa i Sydafrika och denna gång blir det till Min Stora Dag. Något jag känner överensstämmer helt perfekt med bokens innehåll och handling! Även denna bok är illustrerad av gubbens dotter/min bonussyster Samantha van Riet som är fantastisk!

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00