ANNONS

FLYTT!

/

Idag var det inte lätt att komma upp ur sängen. jag hade helst legat kvar och sovit några timmar till, men det var inte möjligt eftersom Emelie knackade på klockan 7.40 med sminkväskan i högsta hugg. Nu är jag på kontoret och flyttar. Idag är det äntligen dags att avsluta kapitlet här på det nuvarande kontoret och starta upp på den nya adressen.


Missa inte nya youtube-filmen HÄR.


Något som är nytt för idag är att jag har ett filmteam hack i häl som ska följa mig en period. Eftersom det är ett fullspäckat schema så är det lite läskigt att ha med sig några som ska filma allt, men det är väl bara att låtsas som ingenting och sen fokusera när det är dags för synk. Kul ska det verkligen bli! 


Just nu är vi klädda i sköna flyttkläder men jag har med mig en liten korg med ombyte + steamer för dagens möten. Det är verkligen en sån bara ta en sak i taget dag och behålla lugnet!  Nu ska vi försöka få ut garderoberna genom dörrarna eller genom våra fönster. Vi får se om det ens går, haha!
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00