ANNONS

Feel connected

/

Nedan är ett betalt samarbete med Edblad.


Äntligen är Edblads sommarkollektion här och jag har valt ut mina favoriter som jag verkligen vill tipsa er om!!!Fina va? Som ni säkert sett så har jag använt Primrose kollektionen väldigt ofta på senaste. Är helt kär i den här chunky-trenden! Som vanligt så har Edblad gjort smyckena i både guld och stål, superbra kvalitet och snällt mot plånboken. Ännu snällare mot plånboken blir det med min rabattkod som jag lyckats få den här gången, med MAGGAN20 får ni 20%Edblad.com och i Edblads egna butiker till och med den 14/4 2021.Nästa trend som verkligen är min vardagsfavorit är dessa små Swarovskikristaller.
Det bästa med dessa örhängen är att även fast jag (än så länge) har två hål i öronen så ger dessa örhängen intrycket av att jag har fler.
I vintras tipsade jag er om dessa fast i transparent och nu har de kommit i den här magiskt somriga havsblå färgen plus champagne färgen. Missa inte att klicka hem dom här!Nästa tips är den perfekta presenten att ge bort. En kedja med berlocker där man själv kan välja vad man vill ha, det finns såklart alla bokstäver men också symboler så som hjärtan, kors, stjärnor och fina stenar. Kika in hela utbudet här och sen har du morsdag, student och konfirmationspresenterna klara! Jag älskar mitt halsband med S och M som jag fick i present av Edblad-gänget när jag var där senast. Så fint och personligt att ge bort.Pärlor fungerar för alla säsonger och en trend som kommer tillbaka nu är smycken för ankeln. Den här länken med sötvattenpärlorna får mig att få riktiga sommarkänslor. Det finns massor att välja på från den här serien och jag visar upp mina favoritörhängen här nedan:Hur fina?!Det första jag vill meddela här är att de här örhängena är väldigt behagliga att ha på sig trots storleken.
Den här serien heter primrose och visst är det härligt med lite snygga statement-smycken?
Det finns ännu mer på deras hemsida, bland annat denna supergulliga mor- och barnserien med fjärilar.
Glöm för guds skull inte mors dag 30e maj! Vi mammor ska firas ordentligt!På min instastory visar jag upp ännu fler smycken, så glöm inte passa på att shoppa nu när Edblad ger ut en kod (det hör inte till det vanliga). Koden gällerpå HELA sortimenetet både online och i Eblads butiker till och med den 14/4 2021.


´


2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00