ANNONS

Fredagsfeeling

/

Summering av veckan:


Jag har bränt mig på ugnsplåten och fått blåsor. Jag har verkligen skjutit upp problemet med att inte ha en grytlapp i över ett år nu och det fick jag sota för denna gång fastän det kom ut en god måltid. Jag har klarat mig så länge så det var på tiden att det nu hände. Sean var väldigt gullig när han dagen efter gick och köpte en grytlapp i present till mig (oss). Blomkål och broccoli är ju faktiskt gott, det tog bara 30 år att inse….Jag har varit på spray tan! Haha, oj så spännande info kände jag nu. Men sjukt nog så är det en rolig happening som jag och Arnold gillar att göra ihop. Han vill alltid att jag ska bli rosa eller röd, men det slutar såklart alltid med att jag bara ser lite mer solbränd ut. Arnold har ju mest börjar hålla i kameran så när jag var klar så såg mobilen ut såhär:Jag har lyckats spela ihop 10 timmar padel. Det är nog personbästa i timmar och jag känner också att jag blivit mycket bättre. Är så otrolig nöjd med Oliver som tränare. Nästa rimliga steg i mitt beroende måste bli att lära mig spanska också, haha.


Vi har fått en ny familjemedlem. Låt mig presentera Bäbä:Från ingenstans har mamma, pappa barn leken dragit igång fullt ut. Arnold är mamma till Bäbä, jag är pappa och Sean är storebror. Får Arnold välja så går vi inte ur våra karaktärer någonsin. Det är lite märkligt när han kallar mig pappa hela tiden och vill att jag svarar honom med mamma och med en mörkare röst. Jag måste dock säga att Arnold överträffar allt när det kommer till att axla mammarollen. Jag är mycket imponerad och hoppas på att det jag som influerat rollen.


Det var nog allt vardagligt som hänt de senaste dagarna, haha.
Måste säga att det varit en av de bästa veckorna någonsin. Så glad för det!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00