ANNONS

Gifta sig fler än tre gånger

/

Kaoskväll, haha! När man tror att allt äntligen är på banan så är det inte så. Precis som de alltid säger ”It ain’t over until the fat lady sings”.
Vi lär oss hela tiden och jag är så stolt över hela gänget som jobbar på så här snabbt och hårt direkt efter påskhelgen. Tror vi har lärt oss av detta här att kanske inte trycka in saker i ultrarapid efter lite ledighet.

Men nog om det, nu är sista korrigeringarna gjorda och vi ska äntligen lägga oss. Det är i sådana här lägen som jag kan få så otroligt dåligt samvete gentemot Arnold, att man sitter och jobbar in i sista mystimman innan han ska somna men å andra sidan så hade vi världens mysigaste middag på Pinchos innan. Tror jag växte upp på samma sätt…


Det är det bästa med det här jobbet, jag kan hämta tidigt, men ofta blir det sena kvällar med datorn efter att han har somnat och ibland lite kriser som måste lösas när han fortfarande är vaken. Men det är värt det med tanke på hur mycket vi kan synka vår tid som vi vill alla andra stunder.Innan jag avslutar så måste jag ventilera lite om Pinchos, haha. Herregud vad Arnold och jag gått och blivit besatta av stället, haha. Idag var det också premiär för Sean och han är redan frälst. Många av er har säkert varit där men för andra: Man kommer in och får varsin popcorn, sätter sig vid ett bord, beställer via mobilen och sen hämtar man själv maten vid köksdisken. Det är inrett som en cirkus så det är en väldigt nice stämning. Tror dock Arnold helst går dit för att han vill gifta sig med en tjej som jobbar som ”cirkusdirektör” på plats. Hon är nummer 3 på listan som är totalt runt 15 personer som han vill gifta sig med, jag måste säga att jag är väldigt glad över att fortfarande vara med på topp 3, haha.


Nu är det läggdags här! I morgon kommer den roliga nyheten , YAY!

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00