ANNONS

Våra påskplaner

/

God kväll på er, jag har precis avnjutit en härlig kebabtallrik med ris tillsammans med Seán, Pascal och Linnea och nu är det job mode här hemma igen. Jag försöker kombinera blogg, vloggande och förberedelse inför morgondagen. I morgon ska jag sitta i synk i 6 timmar för något som jag är väldigt stolt över att få vara med i. Frågan är hur man egentligen förbereder sig för att svara på frågor i 6 timmar, haha. Mitt bästa tips till någon annan skulle vara att vara tyst många timmar innan så man är sugen på att ventilera och sen träna innan det är dags. Så det kanske blir en liten kvällspromenad innan det bär av mot sängen. Den här veckan börjar ju påsken och vi får tillbaka Arnold på fredag, långfredag! Påsken innebär ju mys, äta påskmat och umgås med familjen.
Förutom det så har jag tre stora planer för veckan och det är:

Hämta ut min moppe för säsongen!

Och den här gången ska Arnold få pakethållare så jag kan köra honom till förskolan på Vässlan. Så taggad för det!!!!!


Åka till ishotellet med Sean! Alltså det här är en dream come true för mig! Jag har velat åka dit så länge som jag kan minnas och nu är det äntligen dags. Det är vår förlovningsresa och det jag verkligen hoppas på är att vi kommer att få se norrskenet. De känns som ett måste när man bor i Sverige!


Ordna äggjakt till Arnold. Min pappa var verkligen bäst på det här när vi var små och jag vill inte vara sämre. I helgen köpte jag massor med kul godisliknande saker som jag kommer gömma med en karta så han har fullt upp exakt hela lördagen!


Vad ska ni göra i påsk? <3


6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00