ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ett slut på pandemin

/


Ny vecka och jag har haft en väldigt tuff helg privat. Jag fick ett samtal i fredags att det inte är bra med min mina morföräldrar och att jag borde åka och säga hejdå. 


Hela året som har varit sköljde över mig eftersom jag inte kunnat träffa mina morföräldrar mer än över FaceTime sedan jag var där senast på nyårsafton förr året… (något som säkert många av er känner igen). De fick sin andra spruta för två veckor, vilket kändes så skönt! Man har ju längtat efter att få kramas i över ett år. Men i söndags så blev opa väldigt dålig efter att ha tappat drygt en liter näsblod. Så han hamnade på sjukhus.


De är 95 i år så de har levt ett fantastiskt långt friskt liv och gått genom allt tillsammans. De träffades under andra världskriget! Men det känns ändå så tråkigt att bli snuvad på deras sista friska år. 


Men vi får ser hur det blir. Jag tror att dem båda repar sig!


På tal om vaccin så jobbar Sean med ett superfint projekt för att hjälpa till att bromsa pandemin.
Medan vi får vaccinet ”gratis” ser det inte likadant ut överallt i världen. Över 2 miljarder människor lever i länder som inte har möjlighet att vaccinera sin befolkning. Inte ens sin sjukvårdspersonal. Därför har Seán och ett gäng andra fantastiska personer ideellt skapat organisationen Vaccine Forward. De samlar in medel för att de 92 fattigaste länderna i världen ska kunna köpa vaccin. Det här är verkligen viktigt! Om vi ska kunna bromsa pandemin, måste det göras på ett globalt plan. Annars kan fler mutationer utvecklas och återigen kan viruset spridas över världen.
Ingen är säker förrän alla är säkra.


Jag vill verkligen uppmana alla till att donera till Vaccine Forward. Att vi tillsammans stoppar viruset är ett måste för att vi ska slippa genomlida fler hemska år. Inte få träffa sina äldre, sina vänner, sina kollegor och resa fritt igen. Gå in på vaccineforward.com och välj antalet vaccindoser ni vill donera. Nu har vi alla chansen att hjälpa andra i nöd och det måste vi göra för att få ett slut på eländet.

Gå in här och donera.


13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00