ANNONS

Sluta blogga?

/

Nej, jag kommer inte sluta blogga, jag tycker för mycket om det! Fram tills för några månader sedan styr jag den helt själv + har inga annonser, vilket gör att jag inte tjänar en krona på antal klick eller får betalt av någon portal för att skriva (jag tänker inte heller ha så många samarbeten här).

Jag gör det för att jag älskar det, men när tiden inte räcker till så är det bloggen som får lida. Jag poddar varje vecka, uppdaterar Youtube minst 2 avsnitt per vecka, har Instagram som uppdateras varje dag, driver två företag (XbyMargaux och Juan Carlos), skriver just nu en bok och har precis gjort ett gigantiskt jobb som programledare, vilket också har tagit så mycket energi. Jag gör verkligen mitt bästa för att ni ska få allt det ni vill ha i uppdateringar, men jag är samtidigt glad över att jag vågar släppa lite på inläggen när det är mycket med annat.

(Två andra saker på listan är att jag är mamma och nykär, vilket också tar en massa tid, hehe, men härligt är det)

Därför är det väldigt tråkigt att få sådana här kommentarer:

Så tråkigt. Enda gången du bloggar numera är när du själv vinner på det och vill göra reklam, berätta om något du ska va med i.. gör mig ledsen att du gått ifrån att va den influenser med mest förtroende till att va 0% transparent mot dina följare och dem som fortfarande kollar här.

Jag vet att bloggen är väldigt omtyckt och jag älskar den också, men ibland går det inte! Hoppas det var svaret på din kommentar och hoppas ni andra förstår varför det blir lite tomt här ibland 🙂

Men om jag ska få sådana här kommentarer så känns det ibland som att det är bättre att jag lägger ner så vissa av er slipper bli besvikna.


Kram på er!

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00