ANNONS
Integritet på Tailsweep

Här är han!

/

Både igår och idag har den mesta tiden handlat om manus och plugg inför programmet. Jag känner stor press på att göra det så bra som möjligt och därför kommer jag nog inte att känna mig färdigpluggad eller nöjd innan jag är helt klar med alla inspelningar. Men jag får inte glömma att njuta eftersom det här är något som jag alltid har drömt om. Så just nu när Arnold har varit borta i drygt två veckor är programmet det enda som jag har haft i huvudet… eller typ….

och den här:Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han:Det jag kan säga är att han heter Seán, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans.

16

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00