ANNONS

Farväl

/

Idag har jag jobbat på avslut och jag känner mig så mycket mer landad just nu. End of an era! Jag började dagen med att hämta upp Arnold hos Jacob. Det är ju egentligen Jacobs vecka, men jag fick hjälpa till lite idag och det gjorde jag mer än gärna. Det första vi gjorde var att gå över till lägenheten en sista gång för att kolla flyttstädningen och att allt verkligen verkligen var tomt. Det kändes så märkligt, Arnold sprang runt och sa:

”Oj var är din säng”
”Men var är stolarna och borden”
”Varför är det så mörkt”


Det var verkligen ett tecken på att han inte fattat riktigt vad en flytt innebär och då har jag ändå försökt prata om det i flera månader med start i att vi kollat på lägenheter, han var med och valde vilken det blev och att han vet vilket datum vi flyttar.

Sista som var lite utlösande till att vi gick därifrån snabbt var när han bröt ihop och sa:

”Var är mina leksaker”

Försökte förklara att allt som vi packade tillsammans och allt vi valde att ta med mellan flytten är hos mormor och att vi ska dit på fredag….

Kolla den här videon:Sen gick vi till mäklaren Unik Fast på Odengatan och klarade av överlåtelsen så att de nya ägarna kunde flytta in. Känslan att lämna över nycklarna var som en sten som föll från mitt bröst. Jag kände mig så mycket lättare på vägen därifrån. Tror inte riktigt att jag har insett att jag tyckt det var jobbigt att bo i lägenheten förrän nu. Jag ser så mycket fram emot det här nya kapitlet och det nya året. På fredag hämtar jag Arnold igen och då åker vi hem till mamma och sover där så han känner sig trygg och att det inte blir för stor omställning. Vi ska packa upp allt han så viktigt packade ner i videon och äta en mysig middag + Disneykväll.

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00