ANNONS

MARGAUX <3 CHIQUELLE

/

I stolt samarbete med Chiquelle.


Nu ni – nu kommer ett inlägg jag har längtat efter att publicera. Det är dags att presentera något jag jobbat väldigt länge på nu. Är så stolt över det här projektet och varenda plagg i min första alldeles egna kollektion. Ni vet ju att jag älskar Chiquelle och har jobbat med dem i så många år nu därför känns det extra kul att jag har fått äran att designa en helt egen kollektion.


Kollektionen består av 10 magiska plagg för vardag och fest. Samtidigt som den går att kombinera på massa olika sätt.


Game On SweaterCharm Satin Shirt // Charm Satin PantsTimeless Knit Top // Style Rules Faux Leather Pants


Jag är verkligen så nöjd med kollektionen. Tycker jag lyckades få den precis som jag vill ha den och att alla plagg andas mig 🙂 Hoppas ni gillar den lika mycket som jag. Passa på att lägga till något av plaggen på önskelistan inför jul. Ni kommer inte att bli besvikna.


Puss M <3


Smink: Nathalie Berzelius // Styling: Sara Biderman // Fotograf: Evelina Sigetty

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00