ANNONS

Kom och köp

/

Hej från hotellet! Måste säga att arbetsron här är kanon. Jag har suttit i frukostmatsalen sen 8 i morse och druckit kaffe, googlat mig själv, ätit äggröra och haft massor med telefonmöten, samtidigt som de spelar hissmusik. Hissmusiken går att diskutera, men resten får 10 av 10.Musikhjälpen har dragit igång och Theo och jag har bestämt oss för att auktionera ut en padelmatch. Så alla ni som har velat utmana oss, nu har ni chansen och samtidigt skänker ni pengar till ett gott ändamål.
Om ni inte vill spela padel mot oss så finns det flera andra auktioner att välja bland:

First Aid Kit sjunger för er
– Bli en karaktär i Pascal Engmans kommande bok
– Ett års PT-pass med Simon Sköld
– Privat middagsbjudning signerad Niklas Ekstedt

Promenad och fika i skogen med Ardalan Shekarab


Men jag vill såklart att ni budar på padelmatchen så vi kan ses och det gör ni här! Nu ska jag köra igång nästa manusmöte med produktionsbolaget.


Helt galet att vi snart börjar spela in programmet!


Bra start på veckan!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00