ANNONS

Fullt kaos

/

Det är full kaos här hemma, bokstavligen, haha! Jag la upp den här bilden på instagram igår och majoriteten inklusive mina vänner verkade tro att jag skulle utomlands i 1,5 månad. NEJ, NEJ, NEJ vi flyttar imorgon och jag har typ givit upp hoppet, haha.Jag har löst hotellrum och boende i mammas lilla extratrum med en 90 säng som vi kan dela på. Så allt kommer bli mysigt men lite trångt. Men jag ser sådana här tillfällen i livet som något som för oss närmare varandra och som något vi kommer att minnas för alltid. Som tiden när mamma och jag bodde ihop efter hennes skilsmässan och allt var lite kaos. Mamma och jag bodde i en 1,5a på Kungsholmen som stambyttes när vi bodde där…. På dagarna var det byggjobbare från klockan 6 på morgonen till sen eftermiddag och det fanns inget rinnande vatten eller kök. Hahaha! Nu när jag ser tillbaka på det är det sjukt att vi ändå ser på det som en mysig tid. Vi delade säng och jag var ju 19 år och livet handlade om fest, på nätterna kom jag hem klockan 5, väckte mamma, hade med mig Mcdonalds och då låg vi i sängen och pratade tills hon skulle upp vid 7 och så sov jag tills jag gick till jobbet på eftermiddagen.Då jobbade jag med att laga burritos och tacos på Kungsbron och i Farsta, varvat med eventjobb så den livsstilen fungerade då.

Nu kanske Arnold är lite liten fortfarande, men eftersom jag dokumenterar mycket så kanske han kommer att komma ihåg lite mer, man kan ju alltid hoppas. Igår var Jacob här och lämnade en lampa och när han gick frågade jag Arnold om han kom ihåg när vi bodde här allihop och det gjorde han verkligen inte. Ändå sjukt med tanke på att han pratade om det i somras, men nu är det helt borta ur hans minne. Fascinerande med hjärnan och hur den fungerar, speciellt i den ålder.

Nu ska vi sova <3 Imorgon är det dags att fortsätta köra packningsracet igen!


3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00