ANNONS

100% mys med Pändy

/

Nedan inlägg är i samarbete med PändySom ni kanske redan vet är jag stolt ambassadör för Pändy. Jag gillar att det är ett svenskt företag. Det känns som att man får lite extra feeling för produkten då, visst? Pändy gör det jag gillar bäst, de ger lite festlig känsla hela veckan med snacks man äter vid veckans alla tillfällen.


Det går att köpa Pändy i Ica-butiker och hos utvalda bensinstationer, men jag kan uppskattar det lite lyxiga att få hem leveransen direkt så man har sin lilla stash hemma. På Monday2sunday.com kan ni nu beställa med koden MARGAUX15 och få 15 % rabatt under hela december månad!Hur härligt? Det blir ju en hel del mysiga hemmakvällar just nu och då passar ju Pändy som handen i handsken!


Just nu har Pändy en superorolig grej att man kan göra sin egen mixlåda men sina egna Pändyfavoriter! Hur kul? In och kika på deras hemsida!


Koden MARGAUX15 gäller även på dessa härliga mixlådor!Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag ofta är på språng. Alltid på väg till padel-hallen, i bilen på väg till ett möte eller på äventyr med Arnold. Jag har hittat mina favoritsmaker i deras sortiment och har det hemma, på kontoret, i bilen! Kan verkligen rekommendera salta caramel baren, ost linschipsen och alla dryckerna! Koffein är något jag älskar, men i lagom mängd och dessa burkar är enligt min smak en bra mängd, de är veganska och smakar otroligt gott.


Passar som sagt i den hektiska vardagen, men lika bra till de mysiga kvällarna hemma i soffan!Missa inte att testa dessa fina produkter och kom ihåg att använda rabattkoden!

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00