ANNONS

Nostalgi med lägenheten

/

God morgon höll jag på att skriva, haha. Min dag blev lite omkastad på grund av vabb och jobb. Men nu är jag här. Det är en spännande vecka jag har framför mig, massor med jobb eftersom jag ligger efter från förra veckan med tandproblem, vabbande och att vi ska flytta ut ur lägenheten.
Det här har de senaste åren varit Jacob som projektlett hehe, no mas. Men det kommer gå, ser det istället som en lite mysig grej att Arnold och jag får göra det här ihop och sen vinka hejdå till lägenheten tillsammans.
End of an era!

Det har varit många minnen härifrån, fina och tuffa stunder som jag tar med mig i livets bagage.Tror den här bilden är tagen efter vår första natt i lägenheten. Känns på riktigt som 10 år sedan…Mamma som hjälpte till att packa upp alla saker. Hon sluter även cirkeln denna gång genom att hjälpa mig att packa ihop den igen, hehe.När vi väl hade kommit i ordning firade vi med att dricka bubbel och lyssna på gammal musik. Det här var en riktigt härlig kväll och mamma sov såklart över på soffan.Theo och Jacob innan vi gjorde om hela sovrummet. Känner typ inte igen att det såg ut sådär först! Det var ett genidrag att göra walk-in-closet och ett större badrum. Kommer att sakna det här perfekta sovrummet som är som en liten hotellsvit.Arnold och Zabangidha.Vi flyttade in i lägenheten tre veckor innan två-årsdagen och firandet blev verkligen så himla bra. Vi hade massa vänner över (känns helt sjukt idag)… Hoppas verkligen att vi kommer kunna fira fyra-årsdagen normalt utan restriktioner.Det var en fullspäckad månad med möhippa, 2-årskalas och bröllop…. Med tanke på det så borde jag klara den här flytten galant!

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00