ANNONS

Jullåten är här! Tomten är i riskgrupp

/

Hahaha! Jag kan inte annat än skratta åt hur kul det här lilla knäppa projektet blev till slut. Där stod jag i skafferiet och åt chips och kom på att jag ville göra en låt som till slut hamnade två veckor senare på bästa sändningstid på TV4.


Sådana här saker gör att jag älskar mitt jobb extra mycket. Man får vara lite barnslig, men på ett seriöst sätt. Låten finns på Spotify, lägg in den snälla i er listor så vi får lite snurr på den och missa inte musikvideon! HÄR HÄR HÄRMen jag tycker nästan vägen till hur låten kom till är det bästa! Så har ni inte sett hur duktig Bröderna Norberg är och hur kul vi hade från början till slut så måste ni se den här videon. Så intressant att se hur proffs jobbar och hur musikalisk man kan vara! (Hehe inte jag då, jag har andra kvaliteter)


3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00