ANNONS

Torsdagfeeling

/

Hej bästa ni! Jag har en superkul dag med massa filmande och skapande. Det är en väldigt kul vecka trots att den började i katastrof med tanden och att jag ser väldigt rolig ut + plus att jag har haft ont. Det handlar om att se det från den ljusa sidan, det här kunde ha hänt i ett värre läge! Här kommer lite härligt onödig, eller nödig, hehe, fakta till er.Först ut är något som är svinkul! Igår hade vi första manusmötet med mig och min kompanjon inför det nya programledarjobbet. Jag kan fortfarande knappt fatta att det är sant att det här blir av! Jag är ju väldigt ny i det här, men jag känner mig faktiskt förvånansvärt trygg vilket jag är glad för. Det vi gick igenom igår var tonaliteten i programmet och vi testade även att läsa igenom ett helt avsnitt. Så roligt att lära sig hur det går till på TV. Jag är så taggad på att ni ska få veta allt. Det är inte långt kvar! Vi börjar inspelningarna i januari ! YAY YAY YAY.Musik och dofter är det som skapar mest minnen för mig och därför älskar jag när man får sammanställningarna av Spotify på vad man lyssnat på och hur mycket. En av mina favoritlistor jag har är ”mina mest spelade 2017” det är sån nostalgi att hoppa tillbaka till den. Det här året har jag verkligen gått tillbaka till svensk musik och jag skyller faktiskt Samir och Viktor helt på Arnold, haha.Precis så här, som Lina i Katthult, har jag känt mig de senaste dagarna! Har ni varit med om detta också? Hur lång tid tog det innan det blev bra igen? Var det också visdomstanden och visst gör det ont?


Undrar bara hur lång tid det ska ta innan man ser normal ut igen…


Kram på er!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@margauxdietz
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00