ANNONS
Integritet på Tailsweep

Padel-matchen

/


Hörni, det har varit så mycket tjafs hit och dit om mellan Anis och mig om vem som är bäst i padel, haha. Jag vet ju såklart att jag är bättre, men han verkar tycka samma sak…. Så jag skrev till honom att vi måste göra upp om det här en gång för alla. På ett sätt ska vi ge er lite underhållning också…
Vi har bokat hela Globens Padel i två timmar för att genomföra matchen, haha. Kameror är uppsatta för en Youtube live stream och det kommer endast att vara vi som spelar som är därinne. Plus att vi blir testade innan.
Det här är det roligaste med det här jobbet att det verkligen går att få till idéer som jag annars bara hade kunnat drömma om. Käre Anis fick äran att välja vilka vi skulle spela med och mot. Han valde såååklart Sveriges bästa spelare haha som helt otroligt nog ville ställa upp så att vi kan göra upp om detta på riktigt.

Helt ärligt så är jag supernervös och har en enorm prestationsångest samtidigt som jag funderar väldigt mycket på hur jag ska ladda upp inför det här!

Vi fick byta datum från den 2 december till mitten av december. Jag återkommer med exakta tider så ni kan bänka er om ni gillar padel.
Proffsen Simon Vasquez och Cayetano Rocafort är så sjukt grymma så det kommer bli en riktigt kul och lite show off match för dem!4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00