ANNONS

Tantra-kväll hos Maxinne

/

2017-07-10 15:50:44
tantra-kvall-hos-maxinne

I ett icke betalt samarbete med Maxinne 

För några veckor sen så var jag bjuden till Maxinne för en tantrisk afton, jag förberedde mig med korv på vägen dit och sen var det snopptårta och mus-muffins haha. Vi har nog känt varandra i snart 6 år, Maxinne och jag, vi blev ihop parade av Stureplansgruppen för att vara Ambas änglar. Det

blev en väldigt kort karriär för mig, jag testade men kände inte att det gav mig så mycket så jag hoppade av mitt i. Men från det fick jag en vän, vilket var fantastiskt.

När jag sen började blogga så började jag och Maxinne träffas allt mer ofta. Jag tycker hon är en väldigt intressant karaktär som alltid vågar gå sin egen väg. Det är inspirerande med sådana människor och jag blir alltid extra nyfiken. 

I höstas hade jag jobbmöte med Maxinne om hennes blogg och framtid, då berättade hon för mig att hon skulle ta sitt pick och pack och dra utomlands ett tag. Yoga, meditation och Indien. Jag hade en känsla av att det skulle kunna sluta hursomhelst haha. 

 Mycket riktigt så kom det snart upp massa nakna konstnärliga bilder på hennes Instagram och texter på bloggen om att hon fått flera orgasmer på rad av en massör i Indien. Vi Facetimeade och då berättade hon exakt hur allt hade gått till och om att hon hittat en ny livsstil, Tantra. Jag älskar sånt här,  jag har tidigare varit på förberedande Tantra kurser och då fått lära mig att vissa kvinnor som kan Tantra, kan föda barn utan att det gör ont. Istället för de en orgasm. HUR SJUKT ÄR INTE DET? 

En annan grej som jag fick lära mig då var att man kan ha orgasm i flera timmar i sträck. Jag har även kollat upp det här och träffat flera kvinnor som haft det, så det är på riktigt. 

Men i alla fall, så kom Maxinne hem och tog med sig sin nya tantralärare. En riktigt snygg tjej från Australien. I och med det så bjöd hon hem ett litet gäng utvalda vänner/bloggare som hon visste skulle gilla det här och som skulle tycka att det var intressant. 

Självklart ville jag veta mer, blir så extremt nyfiken! Sen tycker jag att det är kul att få dela sånt här med er. För mig är det här allmänbildning på rolig nivå. 

Vi fick en lång presentation om vad tantra kan göra för oss och ville härlig livsstil det är. 
Sen kom finalen haha. Finalen var att Maxinnes tantra fröken utförde en lingam-massage på en kille. Där satt vi 8 tjejer i en soffa och in kom en naken snygg kille som skulle få en snopp massage framför oss. 


Jag kunde inte låta bli att fnittra och undra vad som skulle hända. Dessutom visade sig att jag kände honom, men han verkade inte skämmas för det, hahaha. 

För att sluta vara så fnittrig så tog jag lite snopptårta och en vagina-muffin och en klunk vin. 

När han lagt sig på golvet så kom läraren in, även hon var naken. 
Hon oljade in sig själv och masserade honom med kropp och händer. 
Efter att ha värmt upp hans baksida så fick han vända sig om och så gjorde hon framsidan och till sist masserade hon hans snopp på massa olika sätt. Jag trodde först att det här skulle vara väldigt sexuellt men det var det verkligen inte. Det är helt enkelt en massage där ingen får orgasm, det är meningen att energin ska flöda igenom kroppen.

Läraren som utförde den har pojkvän och han utför yoni massage  på kvinnor. Tydligen drar vi på oss massa spänningar och stress som sätter sig på insidan av slidan och genom den här massagen så släpper det. 
Det låter lite läskigt att gå på den här typen av massage, men jag tycker det samtidigt är väldigt fascinerade. 

Vem bestämmer vad som är rätt eller fel? Varför är det konstigare än en vanlig massage? 
Tycker ni att det är som att köpa sex? 

Vi går ju till gynekologen och kollar att allt är bra, varför är det här mer tabu? 
Jag tycker det verkar ganska logiskt att vi bör lära känna oss själva bättre
och så finns det proffs som kan hjälpa till. 
Vi pratar för lite om sånt som får oss att rodna. 

Något annat som vi fick med oss hem, förutom massa ny kunskap, var yoni-ägg. 
Det är små ägg i sten som man stoppar upp i vaginan, regelbunden användning ökar energiflödet, intensifierar orgasmer, tonar musklerna i din vagina, fungerar som en hormonbalans och ökar kvinnlig energi i allmänhet.

Så nu ska jag börja meditera 10 minuter varje morgon med ägget. Varför inte? Väldigt spännande!!!
Alla ni som tycker att det här låter spännande, följ Maxinnes blogg. Den är verkligen något extra. För alla som fött barn så är ägget även kanon när man ska träna musklerna, (knipövningar) 


Här kan ni köpa ägget

Bild lånad av maxinne

margauxd

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00